Amazonium.net: Blog Akuarium Multilingual!

Tulisan Blog Anyar Anyar

Cichlids (Cichlidae) Kumaha Ngalengkepan Akuarium di 2020 aya dina poto.

Cichlids (Cichlidae): Kumaha Ngalengkepan akuarium di 2021?

Cichlids (Cichlidae) dina akuarium. Pikeun volume akuarium anu katutup sareng rada kawates, faktor anu penting pikeun mastikeun kahirupan pangeusina (Tsichlid, Tsikhlov) nyaéta ngajaga tetep hirup anu nyaman. Sacara sederhana, urang nyarioskeun perkawis sarat pikeun kaayaan cai dina bak. Cichlids (Cichlidae) Kumaha Ngalengkepan akuarium di 2020? Anjeunna kedah teras bersih, pasti ...
Maca deui ...
/ Baguna, Ambulans
Akuél Ledtabung dy Retrofit sareng akuarium Juwel ditampilkeun dina gambar ieu.

Ganggang dina akuarium? Kumaha Menang? Pangalaman pribadi (+ Poto)!

Ganggang dina akuarium. Alesan penampilanana: Sawatara waktos ka pengker, kami ngaganti lampu dina akuarium kami janten LED Aquael Retro fit. Lampu akuarium LED. Kami ngalih ti T5 sareng hilap aranjeunna sapertos impian anu goréng. Maca deui ... Sareng sadayana saé dugi ka kuring maca forum sareng kelompok di Facebook, sareng mutuskeun yén lampu éta henteu ...
Maca deui ...
/ Baguna
CO2 generator dina akuarium pikeun amazonium.net dipidangkeun dina gambar ieu.

CO2 Réaktor sareng Diffuser dina Akuarium. Kumaha carana milih?

C02 diffuser dina akuarium. Anyar-anyar ieu, kuring nyarioskeun amazonium.net anu ngagaleuh sareng masang sistem "CO2 generator dina akuarium ", anu dirakit tina dua botol plastik, dianggo kalayan asam sitrat sareng soda, sareng dipésér di Aliexpress. CO2 generator dina akuarium. Ngajalankeun. Maca deui ... Salaku tambahan pikeun éta, kuring mésér salian ...
Maca deui ...
Aquatutuwuhan rium tiasa ditingali dina gambar ieu. Tutuwuhan akuarium tanpa nganggo CO2 dipidangkeun dina gambar ieu.

CO2 Generator dina akuarium: Ngajalankeun! Kalayan Poto sareng Pidéo!

CO2 generator dina akuarium. Katerangan. Nalika kuring ngamimitian hobi akuarium, pepelakan sok kadua waé pikeun lauk pikeun kuring. Terus kuring mikir yén kuring moal nyusahkeun hirup ku masang sistem feed CO2 kana akuarium. Sumawona, solusi siap pakai nganggo balon lumayan mahal. Sareng nganggo ...
Maca deui ...
/ Kéong sareng udang
Udang saring katingali dina gambar ieu.

Kanker Dwarf Méksiko Oranyeu (Cambarellus patzcuarensis): Ihtisar!

Kanker Dwarf Méksiko (Cambarellus patzcuarensis). Pikeun sadaya waktos kuring aktipitas hobi akuarium, kuring henteu tiasa ngartos sareng murag asih ka hurang biasa. (Ku lumrah, maksadna mah biasa, hurang leutik, sanés harga, breed atanapi warna). Sareng ngalangkungan waktos, sigana kuring ngartos naha. Mimiti, sadaya hurang leutik teuing pikeun kuring. Sareng kaduana, ...
Maca deui ...
Loading ...

Lauk Kami: Pedaran, Eusi sareng Pembibitan!