Amazonium.net: Blog Akuariumi shumëgjuhësh!

Regjistrime në blog të freskët

Cichlids (Cichlidae) Si të pajisni një akuarium në vitin 2020 është në foto.

Cichlids (Cichlidae): Si të pajisni Akuariumin në vitin 2021?

Cichlids (Cichlidae) në akuarium. Për një vëllim të mbyllur dhe mjaft të kufizuar të akuariumit, një faktor i rëndësishëm për të siguruar aktivitetin jetësor të banorëve të tij (Cichlids, Cichlids) është mirëmbajtja e një qëndrueshmërie të rehatshme të habitatit. E thënë thjesht, ne po flasim për kërkesat për gjendjen e ujit në rezervuar. Cichlids (Cichlidae) Si të pajisni një akuarium në vitin 2020? Gjithmonë duhet të jetë i pastër, të ketë disa ...
Lexoni më shumë ...
/ i dobishëm, Ambulancë
aquel Ledtub tub Retrofit dhe akuariumi Juwel tregohen në këtë imazh.

Algat në akuarium? Si të fitosh? Përvoja personale (+ Fotografitë)!

Alga në akuarium. Arsyet e paraqitjes: Disa kohë më parë, ne ndryshuam ndriçimin në akuariumin tonë në LED Aquael Përshtatje retro Ndriçim i akuariumit LED. Kalojmë nga T5 dhe i harrojmë si një makth. Lexo më shumë ... Dhe gjithçka ishte në rregull derisa të lexoja forume dhe grupe brenda Facebook, dhe vendosi që ndriçimi nuk ishte ...
Lexoni më shumë ...
/ i dobishëm
CO2 gjenerator në akuariumi për amazonium.net tregohet në këtë imazh.

CO2 Reaktori dhe shpërndarësi në Akuariumi. Si të zgjidhni?

Shpërndarësi C02 në akuarium. Kohët e fundit, bisedova amazonium. që keni blerë dhe instaluar sistemin "CO2 gjenerator në akuariumi, i cili është mbledhur nga dy shishe plastike, punon me acid citrik dhe sode, dhe është blerë në Aliexpress. CO2 gjenerator në akuarium. Drejtimin. Lexo më shumë ... Si shtesë për të, bleva më shumë ...
Lexoni më shumë ...
Aquabimët e riumit mund të shihen në këtë imazh. Bimë Akuariumi pa përdorur CO2 të paraqitura në këtë figurë.

CO2 Gjeneratori i Ujorit: Nisni! Me foto dhe video!

CO2 gjenerator në akuarium. Përshkrimi. Kur fillova të bëja punë në akuariumi, bimët për mua ishin gjithnjë në vendin e dytë pas peshkut. Dhe pastaj mendova se nuk do ta ndërlikoja jetën time duke instaluar një sistem ushqimi CO2 në akuarium. Për më tepër, zgjidhjet e gatshme duke përdorur një tullumbace ishin mjaft të shtrenjta. Dhe duke përdorur ...
Lexoni më shumë ...
Filtri i karkalecave është i dukshëm në këtë imazh.

Kanceri i xhuxhit me portokall meksikan (Cambarellus patzcuarensis): Pasqyrë!

Kanceri Dwarfish meksikan (Cambarellus patzcuarensis). Për gjithë kohën që unë ndiqja klasa akuariumi, nuk mund ta kuptoja dhe të dashurohesha me karkaleca të zakonshme. (Me fjalën e zakonshme, dua të them karkaleca me madhësi të zakonshme, të vogël, jo çmim, racë ose ngjyrë). Dhe me kalimin e kohës, unë duket se e kuptoj pse. Së pari, të gjitha karkalecat janë shumë të vogla për mua. Dhe së dyti ...
Lexoni më shumë ...
Duke u ngarkuar ...

Peshku ynë: Përshkrimi, përmbajtja dhe shumimi!