Amazonium.net: Blog Akuarium Multilingual!

Entri Blog Segar

Cichlids (Cichlidae) Kepiye cara nglengkapi akuarium ing taun 2020 ana ing foto kasebut.

Cichlids (Cichlidae): Kepiye Nganggo Akuarium ing 2021?

Cichlids (Cichlidae) ing akuarium. Kanggo volume akuarium sing ditutup lan cukup winates, faktor penting kanggo njamin kegiyatan penting para pendhudhuk (Cichlids, Cichlids) minangka perawatan saka lingkungan sing kepenak. Cukup, kita ngomong babagan syarat-syarat kanggo kahanan banyu ing tank. Cichlids (Cichlidae) Kepiye nglengkapi akuarium ing 2020? Sampeyan kudu tetep resik, duwe tartamtu ...
Waca liyane ...
/ Migunani, Ambulan
Aquel Ledtabung dy Retrofit lan akuarium Juwel ditampilake ing gambar iki.

Ganggang ing akuarium? Kepiye menang? Pengalaman pribadi (+ Foto)!

Ganggang ing akuarium. Alasan kanggo penampilan: Sawetara wektu kepungkur, kita ganti lampu ing akuarium kasebut LED Aquael Retro pas. Lampu akuarium LED. Kita pass saka T5 lan lali dadi ngalamun. Waca liyane ... Lan kabeh ora becik nganti aku maca forum lan klompok ing Facebook, lan mutusake manawa lampu ora ...
Waca liyane ...
/ Migunani
CO2 generator ing akuarium kanggo amazonium.net ditampilake ing gambar iki.

CO2 Reactor lan diffuser ing akuarium. Cara milih?

Diffuser C02 ing akuarium. Paling anyar, aku ngobrol amazonium.net sing sampeyan tuku lan nginstal sistem "CO2 generator ing akuarium, sing dipasang saka rong botol plastik, dianggo karo asam sitrat lan soda, lan tuku ing Aliexpress. CO2 generator ing akuarium. Bukak. Waca liyane ... Kajaba iku, aku luwih akeh tuku ...
Waca liyane ...
Aquatanduran rium bisa katon ing gambar iki. Akuarium tanduran tanpa nggunakake CO2 ditampilake ing gambar iki.

CO2 Akuarium Generator: Bukak! Kanthi Foto lan Video!

CO2 generator ing akuarium. Katrangan Nalika miwiti nindakake karya akuarium, tanduran kanggo aku mesthi ing papan kaping pindho sawise iwak kasebut. Banjur aku mikir yen ora bakal ngrumat uripku kanthi nginstal sistem feed CO2 menyang akuarium. Kajaba iku, solusi sing wis digawe kanthi nggunakake balon cukup larang. Lan nggunakake ...
Waca liyane ...
/ Keong lan udang
Filter udang katon ing gambar iki.

Kanker Dwarfish Meksiko OranyeCambarellus patzcuarensis): Ringkesan!

Kanker Dwarfish Mexican (Cambarellus patzcuarensis) Kanggo kabeh wektu aku njupuk kelas akuarium, aku ora bisa ngerti lan seneng karo udang biasa. (Kanthi tembung biasa, tegese udang saka ukuran biasa, cilik, ora rega, jenis utawa warna). Luwih suwe, aku pancen ngerti apa sebabe. Pertama, kabeh udang uga sithik kanggo kula. Lan sareh ...
Waca liyane ...
Loading ...

Iwak: Katrangan, Konten lan Pembiakan!