Entri Blog Anyar

Ganggang ing akuarium sadurunge lan sawise proses ditampilake ing foto iki.

Ganggang ing akuarium! Kepiye menang? Pengalaman pribadi!

Ganggang ing akuarium. Alasan kanggo tampilan. Sawetara wektu kepungkur, kita ganti lampu ing akuarium LED Aquael Retro pas. Lampu akuarium LED. Kita pass saka T5 lan lali dadi ngalamun. Waca liyane ... Lan kabeh ora becik nganti aku maca forum lan klompok ing Facebook, lan mutusake manawa lampu ...
Waca liyane ...
CO2 reaktor ing akuarium ditampilake ing gambar iki kanggo situs kasebut amazoniumsitus CO2 reaktor bisa katon ing gambar iki kanggo amazoniumsitus

CO2 reaktor ing akuarium.

Diffuser C02 ing akuarium.Ing paling anyar aku ngobrol amazonium.net sing sampeyan tuku lan nginstal sistem "CO2 generator ing akuarium, sing dipasang saka rong botol plastik, dianggo karo asam sitrat lan soda, lan tuku ing Aliexpress. CO2 generator ing akuarium. Bukak. Waca liyane ... Kajaba iku, aku tuku diffuser ...
Waca liyane ...
CO2 generator ing akuarium kanggo amazonium.net ditampilake ing gambar iki.

CO2 generator ing akuarium. Bukak.

CO2 generator ing akuarium. Pambuka Nalika miwiti nindakake karya akuarium, tanduran kanggo aku mesthi ing papan kaping pindho sawise iwak kasebut. Banjur aku mikir yen ora bakal ngrumat uripku kanthi nginstal sistem feed CO2 menyang akuarium. Kajaba iku, solusi sing wis digawe kanthi nggunakake balon cukup larang. Lan nggunakake ...
Waca liyane ...
Kanker dwarf Mexico wis ditampilake ing gambar iki.

Kanker dwarf Mexico! Tresna ing kawitan!

Kanker dwarfish Meksiko Sajrone kabeh kajian akuarium, aku ora ngerti lan seneng karo udang biasa. (Kanthi tembung biasa, tegese udang saka ukuran biasa, cilik, ora rega, jenis utawa warna.) Lan saya suwe saya ngerti kenapa. Pertama, kabeh udang uga sithik kanggo aku. Lan sareh, saka sudut pandhuan, mula ...
Waca liyane ...
Katak kodhok (Hymenochirus boettgeri) ditampilake ing gambar iki.

Katak kodhok (Hymenochirus boettgeri) - serangan kanker!

Katak kodhok (Hymenochirus boettgeri) Informasi umum! Kanggo nampilake kanthi cetha gambar apa sing kedadeyan, mula, ringkes babagan protagonis. Katak kodhok (Hymenochirus boettgeri) - Hymenohirus Bettger, kodhok cilik sing tentrem dikenal kanthi tumindak komik! (Ing salah sawijining forum, ana sing nyebut kodok iki minangka "peminter scuba." Dadi, jeneng iki nggambarake prilaku kodok kanthi 100% ...
Waca liyane ...
Loading ...