Põhiline » Kaladest: lihtne ja selge » Ternetia Glo (Gymnocorymbus Ternetzi): esimene kohtumine! + Video!

Ternetia Glo (Gymnocorymbus Ternetzi): esimene kohtumine! + Video!

Sellel pildil on kujutatud okaspuu glo. Tetra Glo saab sellel pildil näha.
Ternetia Glo (Gymnocorymbus ternetzi).

Pärast värvilist helendavat Danio Rherio (mille kohta olen juba kirjutanud mitu ametikohta) 2012is said teadlased ettevõttelt tellimuse Glokala.com geneetiliselt muundatud Ternesia loomise kohta. Ja ma pean ütlema, et see osutus üsna hästi.

Ja kuigi ma ei ole akvaariumi heledate ja mitte loomulike värvide fänn, vaid biotoopide kleepumine ja looduslikele tingimustele võimalikult lähedased tingimused, kuid kaubanduslikud huvid ja uudishimu võtsid oma teemaks ja jaanuari alguses omandasin ma 7 Ternitius Glo, et neid hiljem aretada.

Globe on selles hetkepildis esindatud.

Kahjuks ei ilmunud esimene tuttav Ternetsii Glo'ga väga rõõmsameelne, koos nendega ma tõin mullat akvaariumi. Lõppkokkuvõttes oli kõik edukalt läbi, igaüks oli veel elus ja omandati hindamatu ravikogemus.

Gloe akvaariumis! Isiklik kogemus!

Ma ei kirjelda kinnipidamise tingimusi, vee parameetreid ja muid üksikasju. Nad ei erine praktiliselt nende mittevärviliste sugulaste tingimustest, millest leiate palju infot internetis.

Mina lisan, et kui teil on vähemalt mõni mõte akvaariumi tasakaalu, temperatuuri, keemilise koostise kohta, siis pole teil Ternetsii Glo'ga probleeme. Kala on tagasihoidlik, kõikvõimas ja kergesti kohandatav paljude akvaariumi tingimustega. Lisaks on kalad üsna rahulikud ja kergesti ligipääsetavad samade mitte-agressiivsete naabritega. Nagu näete minu videol, elavad nad vaikselt Endler guppy, krevettide, vähid ja teod. Ainus asi, mida nad mõnikord üksteist jälitavad, peaks akvaariumis olema istutatud tihedalt taimedega.

Tetra Glo saab sellest videost näha.

Nagu ma ütlesin, on söötmise seisukohalt kalad sama tagasihoidlikud. Sööge peaaegu kõiki söödatüüpe. Ainus asi, mida ma märkasin, on see, et nad ei taha toidu alt üles võtta ja enamasti ignoreerivad seda. See on tingitud nende suu struktuurist, mis ei ole selleks väga sobiv.

Kindad tern. Video + toitmine!

Kindad tern. Järgmine samm.

Järgmine samm on lihtne ja loogiline. Püüdke neid lahustada. Internetist saadud teabe kohaselt ei ole see üldse raske. Niisiis, ma loodan, et peagi sulle uue ametikoha!

Gloe kinnas akvaariumis on selles pildis nähtav.
Amazonium. Net
kokkuvõte
Terence Glo (Tetra Glo).
Artikli nimi
Terence Glo (Tetra Glo).
kirjeldus
Ternesia Glo-first tuttav!
autor
amazonium
Kirjastus
amazonium. Net
Kirjastaja Logo

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *