Põhiline » Kaladest: lihtne ja selge » Loricaria Rio Atabapo (Loricaria Rio Atabapo) või “nutva piitsa”. Sisu!

Loricaria Rio Atabapo (Loricaria Rio Atabapo) või “nutva piitsa”. Sisu!

Hiljuti on meie akvaariumi kalade kollektsiooni ilmunud uued huvitavad ahelüliti sägaperekonna esindajad (Loricariida).

Sellel pildil on näidatud Loricaria Rio Atabapo. Loricaria Rio Atabapo saab sellel pildil näha.
Loricaria Rio Atabapo.

Nende teaduslik nimi on Loricaria Rio Atabapo (Loricaria Rio Atabapo), kuid huvitavam on nende ingliskeelne nimi igapäevaelust. “Crying Whiptail”, Mis tõlgib sõna otseses mõttes“ nutva piitsa ”. Ja kui vaatate hoolikalt fotosid või videot (allpool), siis saate aru, et seda säga on lihtsalt võimatu paremini kirjeldada. "Nutmine", sest silmadelt ninale jooksevad tumedad triibud, mis sarnanevad pisaratega radadele. Ja selle kaudaalne uime lõpeb protsessiga väga pika niidi kujul ja näeb 100% välja nagu piits või piits.

Loricaria Rio Atabapo.

Loricaria Rio Atabapo (Loricaria Rio Atabapo, Crying Whiptail) Üldine teave.

Üldine teave.

Loricaria Rio Atabapo (Loricaria Rio Atabapo), nagu paljud teisedki meie akvaariumis olevad imelised kalad, on pärit Lõuna-Ameerikast. Enamasti jõgedest Colombia и Venetsueela. Seetõttu kinnipidamise eritingimused Loricaria Rio Atabapo ei nõua. Ta elab jõgedes, mille laius on vahemikus 5 kuni 30 meetrit, põhjas on arvukalt kive ja lahtised liivapangad. Mõnes jõgede lõigus puuduvad veealused taimed täielikult.

Selles pildis võib näha Atabapo jõge. Selles hetkeseisus on esindatud Atabapo jõgi.
Atabapo jõgi.

Loricaria Rio Atabapo. Kinnipidamise välimus ja tingimused.

Välimuselt sarnaneb Atabapo oma teiste sugulastega. Sellel on suur pea, piklik keha, mis kitseneb tugevalt udara suunas. Rinna- ja seljajooned on väga suured ja seljajoon on väga sarnane jahi purjega ning samal ajal on see peaaegu alati sirgendatud olekus. Väga ilus!

Kala kasvab kuni 18 sentimeetrit pikk. Akvaariumi vee temperatuur on vajalik 23-28 ° C (73.4-82.4 ° F), pH-taseme (vee happesus) 6.4-7.6. Mullana on soovitav kasutada peene liiva, samuti lisada akneidiumile kivid ja triivpuu. Võite taimitada paari taimi, kuid kala ise ei vaja seda. Loricaria on oma olemuselt väga rahumeelne kala ja ei puutu kedagi üldse. Meie akvaariumis on väikseim krevett oma peas vaikselt. Seetõttu ei tohiks naabrite valimine nende jaoks olla ka agressiivne.

Sellel pildil on näidatud Loricaria Rio Atabapo. Loricaria Rio Atabapo saab sellel pildil näha.
Loricaria Atabapo.

Loricaria Atabapo. Söötmine

Vaadates nende välimust (keha ja suu struktuuri), tundub, et nad söövad peamiselt köögivilja toidu ja vetikatega. Ma arvasin ka seda, et kui ma neid kalu tellisin, lisasin tellimusele taimtoiduliste põhjakalade jaoks tablettide pakendi. Aga kui hakkasin nendega Internetis teavet uurima, siis ma sain teada, et nad söövad loomasöödaks ning nad on ükskõikne vetikate ja köögiviljatoiduga. Kuid ka neid ei saa nimetada nõtkeks. Pillid sobivad koerale, kuivadele helbedele ja graanulitele, samuti elusatele ja külmutatud toiduainetele: veretest, karretra, tubuleid, tsüklopi, dafniat ja nii edasi.

Soolised erinevused ja aretus akvaariumis.

Täiskasvanud naistelt pärit isased on üsna lihtne eristada. Meestel on "kombitsad" või vorstid pea põhjas suuremad. Samuti ei esine erilisi raskusi pärast seda, kui on salvestatud internetis akvariumi loomade kasvatamisega. Nais moodustab kuni 60-i munadest, mida meessoost kaitstakse ja hoitakse. Vastsed ilmuvad ligikaudu 16 päeva. Praevad tavaliselt ei ole probleeme. Peaaegu kohe suudavad nad sigade ja Artemia nauplii tablette süüa. Seega on tõuaretus minu jaoks vaid aja küsimus. Ja praegu rakendame väikest projekti, et luua nende jaoks kõige mugavam biotopeakvaarium. Hõõrudega, "mustveega" ja muude Lõuna-Ameerika veehoidlate atribuutidega. Ja nüüd on ostetud esimene vajalik element - looduslike mangroovide hõõrdumine. Kõik loomeetappe kirjeldatakse blogis! Olge ettevaatlik!

Selles pildis on esitatud Mangrove akvaariumi kinnihoidmine! Selles pildis on näha Mangrove triivpuu!
Akvaariumis on mangroov.
Amazonium. Net

Loricaria Atabapo. Meie video.

Pöörake tähelepanu nende suurepärasele sabariharule!

Amazonium. Net
kokkuvõte
Loricaria Rio Atabapo (Loricaria Rio Atabapo) või "Nutva piitsa".
Artikli nimi
Loricaria Rio Atabapo (Loricaria Rio Atabapo) või "Nutva piitsa".
kirjeldus
Loricaria Rio Atabapo (Loricaria Rio Atabapo) on Lõuna-Ameerikast pärit säga hämmastav ja rahulik esindaja. Tingimused akvaariumis!
autor
Vadims krjuckovs (amazonium)
Kirjastus
amazonium. Net
Kirjastaja Logo

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *